Services

Wat wij voor u kunnen betekenen

Verandermanagement

Het in goede banen leiden van veranderingen is voor elke onderneming een uitdaging. Een wijziging binnen uw organisatie lijkt soms snel ingevoerd te kunnen worden. Maar vaak maakt een transitie – groot of klein – de nodige emoties los. Een nieuwe ambitie, een medewerker die moeite heeft met de overstap naar een nieuwe IT-omgeving of weerstand voelt bij een wijziging in het takenpakket. Deze emoties kunnen van grote invloed zijn op de afdeling of zelfs de gehele organisatie. Als er niet gedaan wordt aan verandermanagement zal het onnodig veel tijd, geld en moeite kosten om veranderingen binnen de organisatie succesvol door te voeren en te implementeren.

Frisse & onafhankelijke blik

Gelukkig is een goede voorbereiding het halve werk. Het is belangrijk om duidelijk te hebben wat u wilt veranderen, waarom u dat wilt en wat het resultaat moet zijn. En u moet scherp maken hoe u de verandering aanpakt en wie er welke rol inspeelt.
Als externe partij kijken we met een frisse, scherpe en onafhankelijk blik naar uw organisatie. We geven u gevraagd – en soms ongevraagd – advies: waar moet u opletten, wat zijn de valkuilen en hoe pakt u de implementatie het beste aan? We leren u gesprekken te voeren in stressvolle situaties en om samen met uw medewerkers een brug te bouwen, zodat u het gewenste situatie bereikt.
Wilt u succesvol een reorganisatie of verandertraject opstarten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Sparringspartner

Wilt u fuseren of ziet de toekomst van uw organisatie er helaas wat minder rooskleurig uit? Tijdens een brainstormsessie bespreken we de verschillende mogelijkheden en scenario’s. Door vanuit meerdere disciplines te brainstormen worden de opties vanuit verschillende facetten bekeken. Zo maakt u een weloverwogen beslissing voor uw organisatie. U staat er niet alleen voor!
Heeft u een ervaren sparringpartner nodig met een brede blik? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Procesoptimalisatie

Binnen kleine bedrijven zien we vaak dat processen niet of nauwelijks worden vastgelegd. Maar als de organisatie groeit, wordt plotseling zichtbaar dat er niet eenduidig wordt gewerkt. Ook weten medewerkers veelal niet wat er precies van hen verwacht wordt. Dit kan onvrede opleveren bij zowel de werkgever als werknemers. Met als gevolg dat medewerkers weglopen, een verbetertraject krijgen aangeboden of zelfs worden ontslagen. Om dit te voorkomen helpen wij u graag met het in kaart brengen, het updaten en/of het schrijven van uw bedrijfsprocessen.
Wilt u een professionaliteitslag maken en uw processen goed vastleggen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Financiële administratie

Een betrouwbaar en professioneel team dat weet van aanpakken en samenwerking hoog in het vaandel heeft staan. De medewerkers hebben een no nonsense mentaliteit en luisteren naar de wensen van de cliënt zodat hierop geanticipeerd kan worden.  Ook streven wij naar optimalisme waarbij zelfkennis en scholing als rode draad door de organisatie loopt.