Over ons

De oprichting

Facet Business Consulting B.V. is ontstaan vanuit een wens, kennis en kunde over te brengen op anderen of middels deze kennis anderen te helpen. Doordat wij geloven dat mensen zijn als ruwe diamenten die je door te polijsten, van meerdere kanten kunt laten stralen, is de naam Facet ontstaan. Binnen elke organisatie werken mensen in de vorm van zowel ruwe als gepolijste diamanten die nog beter tot hun recht komen door een persoonlijke aanpak.

Door het streven naar een optimaal resultaat vullen de medewerkers, van Facet Business Consulting B.V., elkaar en anderen aan daar waar nodig en helpen elkaar te ontwikkelen op gebieden buiten hun eigen specialiteit. Dit komt ten goede aan de service die geboden wordt aan onze cliënten.

Onze mensen

Wilma

Adviseur- en verandermanager

Als adviseur- en verandermanager en troubleshooter sta ik ondernemers graag bij met raad en daad. Mijn werkervaring grotendeels opgedaan in de praktijk. Ik begon mijn loopbaan als productiemedewerkster, waarna ik de overstap maakte als financieel-administratief medewerkster. Na enige jaren groeide ik door naar een functie als operationeel en vervolgens werd ik algemeen directeur van een internationale commerciële organisatie. Twintig jaar lang heb ik managementervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland. In deze periode heb ik de groei van klein naar middenbedrijf meegemaakt. Een ingrijpend en fascinerend proces, waarin ik mocht ervaren hoe belangrijk de organisatiecultuur is voor succesvol veranderen. Zo werd mijn interesse in verandermanagement gewekt en heb ik de HBO Bedrijfskunde, richting Verandermanagement gevolgd. Daarnaast neem ik regelmatig deel aan workshops of dagtrainingen die binnen mijn vakgebied passen, maar ook als het interessante gerelateerde onderwerpen betreft zoals Belasting- of HR zaken.
Dankzij de uiteenlopende werkzaamheden, studies en contacten met verschillende disciplines kan ik mezelf blijven ontwikkelen. Hierdoor kan en mag ik mezelf wel een gepolijste ruwe diamant noemen, waarvan alle facetten inmiddels zijn gaan schijnen. Ik heb kansen gekregen of zelf gecreëerd en gegrepen. Mijn passie is om anderen te helpen, zodat ook zij kunnen groeien en schitteren.

Mijn expertise:

– Verandermanagement
– Begeleiden van verbetertrajecten
– Procesoptimalisatie
– Advies over bedrijfskundige vraagstukken

Heeft u een vraag of wilt u met mij kennismaken?
Mail me dan via wilma@facetconsulting.nl

Sem

Bedrijfsadministrateur

Als bedrijfsadministrateur ben ik verantwoordelijk voor een breed scala aan financiële taken binnen ons bedrijf. Zo zorg ik voor een nauwkeurige en efficiënte uitvoering van de financiële administratie en ondersteuning bij verschillende financiële processen: van het verwerken van inkomende en uitgaande facturen, banktransacties, kasboeken tot het opstellen van financiële overzichten. Daarnaast heb ik ruime ervaring en expertise op het gebied van belastingzaken en de administratieve regelgeving in diverse landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Engeland.

Mijn expertise:

– Financiële administratie
– Kostprijs-/verkoopprijsberekening van producten of diensten
– Analyseren van prijsstrategieën en winstmarges
– Analyseren, berekenen en adviseren bij investeringen
– Inkomstenbelasting voor VOF/EZ waarbij rekening wordt gehouden met relevante belastingvoordelen en regelgeving
– Belastingtechnische zaken

Heeft u een vraag of wilt u met mij kennismaken?
Mail me dan via sem@facetconsulting.nl

Beau

Personal assistant

Als persoonlijke assistent help ik ons managementteam bij verschillende werkzaamheden en taken, zodat het management zich kan concentreren op andere prioriteiten. Naast het plannen van afspraken, het organiseren van de agenda, het boeken van reizen, het afhandelen van correspondentie en andere administratieve taken ondersteun ik bij het opstellen van verschillende documenten.

Heeft u een vraag of wilt u met mij kennismaken?
Mail me dan via beau@facetconsulting.nl

Carlo

Sales- en Marketingconsultant

Als Sales- en Marketingconsulent speel ik een cruciale rol bij het ondersteunen van verschillende bedrijven binnen de agrarische sector (huidige focusgroep) bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve sales- en marketingstrategieën. Ik ben verantwoordelijk voor het opzetten van sales- en marketingplannen, het uitvoeren van analyses op strategisch niveau en het adviseren van klanten om hun producten en diensten succesvol op de markt te brengen.

Mijn expertise:

– Opstellen van sales- en marketingdoelstellingen en deze te vertalen naar concrete plannen
– Analyses van de markt en de concurrentie. Het evalueren van de huidige situatie, identificeren van sterke punten en zwaktes, en het in kaart brengen van kansen en bedreigingen
– Opzetten van effectieve en efficiënte sales- en marketingafdelingen
– Advies en waardevolle inzichten en aanbevelingen op het gebied van sales & marketing

Heeft u een vraag of wilt u met mij kennismaken?
Mail me dan via carlo@facetconsulting.nl

Pim

Managementconsultant